Salus SQ610RF – Comoditate și confort maxim

Share Button

Salus SQ610RF – Comoditate și confort maximTermostatul SALUS Quantum SQ610 este un dispozitiv unic conceput pentru a îndeplini multe funcții, fiind în același timp extrem de ușor de operat și de instalat. Se caracterizează printr-un design modern unic și cu o formă foarte subțire, care atrage mulți utilizatori.

Conectarea și instalarea dispozitivului se face în modul cel mai ușor. Termostatul Salus SQ610RF QUANTUM este proiectat pentru a fi cât mai ușor de utilizat, cu numărul necesar de apăsări de butoane menținut la minimum. SALUS Quantum SQ610RF poate funcționa ca un termostat din sistemul SALUS Smart Home și poate comunica fără fir cu alte produse care fac parte din acesta. Datorită releului fără potențial încorporat, termostatul SQ610 poate controla instalarea prin cabluri. 

În plus, termostatul poate fi controlat prin internet. Salus SQ610RF este un termostat foarte subțire de doar 10 mm, are un ecran retroiluminat ușor de citit, un meniu intuitive, un senzor de umiditate, mod de vacanță și afișare personalizabilă. Termostatele SQ610 sunt soluții ideale pentru spații închiriate și hoteluri.

Funcție Podea Caldă comodă

Această caracteristică permite utilizatorului să mențină podeaua caldă, indiferent dacă confortul termic a fost atins în cameră. Pentru baie, unde podeaua încălzită este, în anumite cazuri, mai importantă decât atingerea unei anumite temperaturi a camerei, poți activa funcția „Podea caldă confortabilă”, iar pentru confortul tău poți unul dintre cele trei niveluri de confort.

Salus SQ610RF Quantum – Caracteristici

Salus SQ610RF Quantum este un termostat de cameră, fără fir, programabil, alimentat de o baterie încorporată, cu capacitatea de a conecta un senzor extern, care funcționează în rețeaua ZigBee a sistemului Salus iT600, conceput pentru a controla: în modul Offline (sistem local cu un coordonator de rețea CO10RF) pentru controlul wireless al dispozitivelor fără fir seria iT600, cum ar fi centrele de comutare KL08RF, unitățile fără fir TRV, actuatoarele RX10RF; Online (este necesar un sistem controlat prin internet cu un gateway universal de internet UGE600, este necesară instalarea unei aplicații gratuite pentru un computer și un smartphone Salus Smart Home) cu elemente ale sistemului Smart Home, precum SPE600 wireless actuatoare.

Termostatul universal fără fir Salus QUANTUM SQ610RF are o baterie Li-ion 3,7V cu senzor de umiditate și carcasă ultra-subțire de 10 mm. Are un design modern și un afișaj LED frumos iluminat din spate.

Termostatul inteligent Salus QUANTUM SQ610RF face parte din sistemul SALUS Smart Home. Meniul intuitiv și capacitatea de a seta un cod PIN îl fac ideal pentru instalarea în hoteluri și pensiuni. Acest tip de dispozitiv intelligent este proiectat pentru a controla încălzirea camerei (centrale, încălzire prin pardoseală, pompe de circulație, arzătoare pentru peleți).

Termostatul Salus QUANTUM SQ610RF este echipat cu o baterie Li-ion încorporată și reîncărcabilă printr-un conector micro-USB obișnuit. Acest termostat fără fir este destinat exclusiv utilizării în interior și trebuie montat pe interiorul unui perete.

Termostatul SQ610RF Quantum poate funcționa fără gateway-ul de internet UGE600 sau fără coordonatorul de rețea CO10RF ca dispozitiv separat. A cumpăra SQ610RF înseamnă a achiziționa un termostat fără fir, programabil, montat la suprafață, cu un design modern ultra-subțire, alimentat de o baterie încorporată în rețeaua ZigBee a sistemului Salus iT600 Smart Home. Este posibil să conectezi un senzor extern.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply