Intareste-ti sistemul imunitar cu Imunoplant

Share Button

Sistemul imunitar este cel care lupta contra tuturor bolilor si afectiunilor. O imunitate puternica va face fata oricarei afectiuni, oricat de grava ar fi. Din acest motiv, recomandarea tuturor medicilor este sa avem grija de sanatatea imunitara.

Intarirea sistemului imunitar se poate face prin mai multe metode, naturiste sau cu ajutorul medicamentelor pe baza de reteta. Daca alegi prima varianta, organismul poate fi complet protejat. Imunoplant este un aliat al sistemului imunitar care il va intari prin plantele din compozitia sa.

Extractul hidroalcoolic Imunoplant stimuleaza modul de autoaparare a organismului. In compozitia sa se regasesc plante precum Rozmarin, Lemn-dulce, Echinaceea, Maslin, Angelica, apa deionizata si alcool etilic alimentar.

Este recomandat in infectii virale, digestive, viroze respiratorii, infectii acute si cronice, hepatita virala, ulcel gastric, trichineloza si alte afectiuni grave. Imunoplant este benefic de asemeena si pentru imunodeficienta si carente, stres si surmenaj.

Efectele acestui extract hidroalcoolic sunt antiinflamatorii, antimicroniene, diuretice, laxative, antispasotice, antiulceroase, actioneaza ca un stimulent al imunitatii, mentine densitatea osoasa si ajuta la asimilarea eficienta a calciului.

Continutul de hormoni estrogeni are actiune de stimulare a productie de hidrocortizon, acidul gliciridic este antotoxic si neutralizeaza toxinele, diminueaza pofta de mancare si supraalimentare, trateaza obezitatea si are efect imunomodulator.

Produsul se foloseste pentru a preveni infectiile la persoanele cu imunitate scazuta si pentru a preveni virozele sau aparitia infectiilor in sezonul rece. Imuniplant este un remediu eficent pentru problemele cu imunitatea, imbunatatind intregul sistem imunitar. Modul de administrare este de 21 de zile pe luna, timp de 3 luni consecutiv. Se administreaza la adulti, cate 30 de picaturi de 3 ori pe zi, dupa fiecare masa.

Imunoplant se poate utiliza la copii intre 2 si 5 ani, pama la adulti si copii peste 15 ani. Cantitatea de picaturi variaza in functie de varsta pacientului, respectiv: copii intre 2-5 ani cate 7 picaturi; copii intre 5-10 ani cate 10 picaturi; copii intre 11 si 15 ani cate 15 picaturi. Daca pacientul sufera de infectii acute, picaturile pot fi cate 15-20 si se pot consuma din doua in doua ore.

Sistemul imunitar este cel responsabil cu lupta impotriva bolilor. O imunitate slaba poate afecta sistemul nervos, sistemul respirator si pe cel circulator. Din acest motiv, imunitatea trebuie protejata si intarita, atat la copii cat si la adulti. In tratamentul cu Imunoplant este indicat sa nu consumi alcool. Acesta nu prezinta reactii adverse, dar poti suferi alergi la una sau mai multe din componentele sale. Daca prezinti alergii, intrerupe imediat tratamentul.

Intarirea sistemului imunitar cu ajutorul plantelor este cea mai eficienta si utila metoda. Medicamentele pe baza de reteta pot provoca reactii alergice, pot afecta unele organe si pot creea dependenta. Imunoplant reprezinta modul ideal de a-ti intari sistemul imunitar pe cale naturala, fara a apela la alte medicamente.

Produsul se consuma conform prospectului, marirea dozei fiind posibila doar in cazul infectiilor cronice. Imbunatateste-ti sanatatea sistemului imunitar cu un produs naturist si nu permite anticorpilor sa renunte la lupta cu afectiunile!Advertisement

No comments.

Leave a Reply