Instrumentele și articolele de bază de care are nevoie un tehnician de unghii

Share Button

Instrumentele și articolele de bază de care are nevoie un tehnician de unghii

Consumabilele de care au nevoie tehnicienii de unghii variază de la un tehnician la altul, în funcție de nivelul de experiență sau în funcție de stilul de manichiură executată în mod frecvent. Studenții și începătorii rareori dispun de un kit complet de manichiură și au nevoie de timp pentru a-și construi kitul, iar dacă vor alege să lucreze în principal cu gel, vor avea nevoie de consumabile foarte specifice.

Cu toate acestea, există unele consumabile obișnuite de unghii de care fiecare tehnician va avea nevoie, indiferent dacă este începător sau conduce un salon.

Iată o listă care include cele mai comune consumabile de care are nevoie un tehnician de unghii:

Echipamente de tăiat unghii. Sunt utilizate pentru reducerea rapidă a lungimii unghiilor atât pentru efectuarea manichiurii, cât și a pedichiurii. Investiți într-un set de unghiere, clești și forfecuțe de bună calitate, care vă vor servi vreme îndelungată.

Pile de unghii. Există o varietate de tipuri de pile de unghii, cu diferite niveluri de abrazivitate. Pilele abrazive sunt folosite pentru netezirea suprafeței unghiei, iar pilele netede sunt folosite pentru a crea un finisaj neted pe marginea unghiei. Poate fi foarte util să investiți într-un set de set pile pentru unghii salon, semiluna, abrazivitate 180/240, 50 buc.

Dischete. Sunt utilizate pentru pregătirea unghiilor pentru lustruire și crearea unei suprafețe netede și uniforme. Pentru eficiență și durabilitate, alegeți dischete care funcționează cu diverse sisteme de efectuare a manichiurii.

Împingător de cuticule. Este un instrument esențial pentru orice tehnician de unghii. Împingătorul de cuticule este folosit pentru a îndepărta țesutul mort de pe unghie și pentru a oferi unghiilor un aspect curat și îngrijit.

Forfecuță de cuticule. Este folosită pentru a tăia în mod precis cuticulele, acesta fiind un pas important de pregătire a unghiilor. Optați pentru instrumente din oțel inoxidabil pentru a beneficia de calitate și durabilitate.

Lipici. Este esențial pentru fixarea unghiilor artificiale pe patul unghiei, însă poate fi folosit și pentru a lipi elemente decorative. Alegeți un lipici cu aplicare cu pensulă pentru mai mult control.

Ulei pentru cuticule. Manichiura cu aspect uscat nu este nicidecum atrăgătoare, așa că încheiați sesiunea de manichiură cu aplicarea unui ulei, creme sau loțiuni pentru unghii. Un ulei cu pipetă este cel mai recomandat pentru o dozare și o aplicare cât mai precise.

Igienizante. Igienizantele și produsele de curățat unghii sunt esențiale pentru propria siguranță, dar și pentru siguranța clientelor. Înainte de a începe o manichiură, ar trebui să utilizați un produs de curățare și asigurați-vă că toate instrumentele care nu sunt de unică folosință, sunt dezinfectate.

Recipiente. Sunt folosite pentru depozitarea lichidelor, pulberilor, elementelor decorative sau sclipiciului. Cumpărați mai multe recipiente, deoarece sunt  foarte utile pentru depozitare și organizare.

În cele din urmă, nu uitați de bolurile pentru înmuierea unghiilor. Sunt utilizate pentru îndepărtarea extensiilor, a lacului și a gelului. De asemenea, pot fi folosite pentru a oferi puțin răsfăț clientelor, ca parte a unui serviciu de manichiură.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply