De ce este indicat sa iti cumperi un smartphone de la Nokia?

Share Button

De ce este indicat sa iti cumperi un smartphone de la Nokia?
Cu totii cunoastem faptul ca acum doua decenii Nokia incepea sa fie fara doar si poate cel mai important producator de telefoane mobile de pe piata.

Undeva pe la inceputul anilor 2000, dintre cei care aveau de gand sa isi cumpere un telefon mobil, majoritatea optau pentru un telefon de la Nokia. Existau pe piata si branduri precum Alcatel, Motorola sau Siemens care erau la moda, insa Nokia era brandul numarul 1 pe piata.

Cei care detineau atunci un model Nokia isi amintesc si acum faptul ca un asemenea dispozitiv nu se defecta la prima cazatura, iar preturile pentru piese telefoane Nokia erau foarte atractive.

Nokia a fost brandul cu cele mai multe unitati vandute in perioada respectiva, insa din pacate pentru acest brand, odata cu trecerea timpului si odata cu aparitia smartphone-urilor, lucrurile s-au schimbat.

Smartphone-urile produse de catre Nokia veneau cu sistemul de operare Windows Phone Mobile, in timp ce alte branduri precum Samsung, Sony, LG sau HTC veneau cu telefoane ce aveau sistemul de operare Android, in timp ce dispozitivele iPhone ale celor de la Apple veneau cu sistemul de operare iOS.

Dintre toti acesti producatori, doar Nokia a gresit, pentru ca incetul cu incetul toti producatorii au inceput sa fie preferati de catre utilizatori in defavoarea celor de la Nokia. Asa au ajuns telefoanele unor branduri precum Huawei sau Allview sa fie mult mai apreciate decat telefoanele Nokia.

Despre telefoanele celorlalte branduri amintite anterior nici nu mai are rost sa discutam, pentru ca ele au depasit demult terminalele celor de la Nokia.

Din fericire pentru fanii fideli ai telefoanelor Nokia, cei care isi cumparau telefoane de la acest brand chiar si cand acestea veneau cu sistemul de operare evitat de catre toata lumea, acum Nokia a trecut la Android.

Si se pare conform mai multor statistici ca din ce in ce mai multi utilizatori au inceput sa isi indrepte atentia spre terminalele Nokia. Exista deja o multime de persoane care detin un model Nokia 3, Nokia 5 sau Nokia 6, telefoane care au sistemul de operare Android.

Deja, pe piata se gaseste si dispozitivul Nokia 8, care dispune de specificatii tehnice impresionante. Printre cele mai importante detalii trebuie precizat faptul ca un astfel de telefon are un ecran de 5.3 inch, are un procesor octa – core, are o camera dual de 13 MP, plus multe alte specificatii remarcabile.

Chiar daca Nokia nu se bucura inca de succesul avut in trecut, persoanele care isi doresc un smartphone nou ar trebui sa isi indrepte atentia spre un model nou de la Nokia, dat fiind faptul ca aceste telefoane vin acum cu sistemul de operare Android, si au preturi mult mai mici decat telefoanele marilor branduri de pe piata.

Plus de asta, pretul accesoriilor pentru telefoanele Nokia nu este unul foarte mare, iar piesele de schimb ale acestor telefoane au deasemenea preturi accesibile oricarui buzunar.

Deci, tinand cont de aceste detalii, se poate spune ca telefoanele Nokia pot reprezenta acum o solutie pentru cei care isi doresc un smartphone nou.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply