De ce aleg proprietarii de locuinte tamplaria PVC?

Share Button

De ce aleg proprietarii de locuinte tamplaria PVC?Unii proprietari de locuinte care intentioneaza sa opteze pentru renovarea acestora, la fel ca si proprietarii care si-au construit case noi, atunci and a fost vorba despre alegerea usilor si a ferestrelor, au optat pentru ferestre termopane Helios.

Este firesc ca oamenii sa isi indrepte atentia spre acest tip de ferestre, tinand cont de numarul mare de beneficii pe care acestea il au. Iata asadar care sunt cele mai importante avantaje ale usilor si ale ferestrelor termopane.

Sunt personalizabile

De obicei, majoritatea ferestrelor, usilor si fatetelor exterioare din PVC vor fi albe. Cu toate acestea, evolutiile procesului de fabricatie au facut ca proprietarii de locuinte sa nu se limiteze la nu numai la culoare, ci la o serie de forme, stiluri si efecte personalizabile, precum cerealele din lemn.

Companiile de montaj si producatorii pot adapta acum produsele de PVC la specificatiile dorite; adica ferestrele si usile se vor potrivi perfect cu proprietatea ta.

  1. Securitate

Securitatea unei proprietati sau a unei locuinte este esentiala pentru orice familie. Ferestrele si usile din PVC vin cu un profil ultra-usor, dar robust care utilizat in combinatie cu  sisteme de feronerie cu diverse grade de blocare si alerta si  cu sticle speciale antiefractie va impiedica orice tentativa de efractie.

  1. Izolare

Eficienta energetica este primordiala cand vine vorba de ferestre si usi, iar alegerea materialelor utilizate va afecta calitatea si calitatea energetica a ferestrei casei dvs.

PVCul este un conductor scazut de caldura, adica, atunci cand este montat corect, va forma un sistem de aer inchis, minimizand pierderea de caldura, prezentata de materiale neizolante.

  1. Intretinere scazuta

PVCul este un material de cu costuri de intretinere reduse, spre deosebire de materialele naturale care necesita slefuire, lacuire si vopsire anuala. Ferestrele si usile realizate din PVC pot dura cateva decenii, fara nicio deteriorare datorata intemperiilor, singura intretinere necesara este curatarea cu detergent pentru a preveni petele si a indeparta murdaria.

  1. Durabilitate

Materialul este incredibil de dur, ceea ce inseamna ca ramele pot face fata elementelor cele mai extreme si nu sunt afectate de putregaiul si coroziunea, ceea ce este deosebit de avantajos pentru proprietatile situate in apropierea litoralului, unde continutul mare de sare poate fi problematic. PVCul este de asemenea rezistent la  razele ultraviolete (UV), astfel ca materialul nu se va deteriora la expunerea prelungita la soare.

  1. Izolare fonica

Ferestrele din PVC pot fi realizate fie cu pachete de sticla dubla sau tripla pentru a ajuta la reducerea cantitatii de zgomot care poate trece in casa ta. Majoritatea ferestrelor si usilor de PVC ar trebui sa reduca zgomotul extern cu pana la 50% in comparatie cu omologii traditionali.

  1. Sunt rezistente la orice conditii meteo

Intemperiile sunt o problema comuna pentru majoritatea materialelor utilizate pe exteriorul unei case. Ferestrele si usile din PVC nu reactioneaza la apa si aer si nu sunt sensibile la elementele naturale, ceea ce inseamna o durata de viata mai lunga, fara a imbatrani.

 
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply