Cum alegem un televizor Samsung?

Share Button

Cum alegem un televizor SamsungAlegerea unui televizor Samsung este o operatiune dificila , la momentul actual , din pricina faptului ca piata de profil prezinta o oferta variata de modele , preturi si dimensiuni.

Televizorul potrivit trebuie sa fie o parte componenta a caminului dumneavoastra , sa se integreze in designul interior si nu sa il domine , sa fie performant si usor de utilizat .

Indiferent de pozitionarea acestuia ( daca este montat pe perete sau amplasat pe o piesa de mobilier ) noul televizor trebuie sa fie pornit si oprit cu usurinta.

Noile modele de la Samsung sunt considerate a fi cele mai utilizate modalitati de divertisment si relaxare la domiciliu . Modelele LED ES7000 si ES8000 sunt foarte appreciate de catre consumatori in special datorita designului elegant ce se poate integra cu usurinta in camera de zi a locuintei.

Ceea ce este de-a dreptul incredibil la aceste modele este faptul ca nu trebuie sa le schimbati an de an , pentru a fi in concordant cu noile tehnologii in domeniu . Tehnologia “Smart Evolution” dezvoltata de specialistii Samsung realizeaza update-uri in fiecare an pentru ca televizorul dumneavoastra sa fie in pas cu noile tehnologii. Astfel puteti sa aveti un nou televizor an de an.

Utilizarea tehnologiei “Smart Interaction” face ca telecomanda sa fie un accesoriu dat uitarii . Acesta tehnologie functioneaza pe baza unor comenzi vocale sau prin gesturi , utilizate pentru pornirea si oprirea televizorului , schimbarea canalelor sau navigarea pe internet.

Camera web amplasata recunoaste trasaturile faciale ale utilizatorului. Utilizarea acestei functii poate fi serios ingreunata de limba in care se foloseste , deoarece nu este adaptata pentru toate limbile si dialectele vorbite.

Deasemenea trebuie sa specificam ca acesta functie nu prezinta un grad ridicat de securitate, user-ul si parola ramanand cele mai sigure metode de protejare a continutului.

Cu ajutorul algoritmului Micro Dimming imaginea prinde un aspect ireal prin optimizarea culorii , claritatii si contrastului. Se pot vizualiza cu ajutorul ochelarilor 3D imagini tridimensionale la o calitate Full HD 1080P .

Un alt atu al acestor televizoare este folosirea aplicatiei “ Fitness” , ce inlocuieste cu succes vechea colectie de DVD-uri destinate exercitiilor fizice.

Jucariile copiilor dumneavoastra, aruncate prin toata casa, nu o sa mai fie de acum o problema datorita aplicatiei “Kids” care pune la dispozitia celor mici o gama larga de jocuri educative si distractive. Acesta aplicatie ii ajuta pe parinti sa monitorizeze timpul petrecut de copii in fata televizorului .

Functia “All Share Play” este capabila sa redea direct pe televizorul dumneavoastra orice continut multimedia, de la filme pana la simple fotografii.

Conexiunea Wi-Fi face posibila conectivitatea televizorului cu un smartphone , o tableta sau orice al gadget mobil.

Eram pe punctual de a uita sa facem referire la calitatea sunetului , poate una dintre cele mai importante patru calitati (pe langa calitatea imaginii , conectivitatea Wi-Fi , designul ) ale unui televizor performant.

Samsung propune utilizarea unui sistem audio de andocare capabil sa redea un sunet curat, realist si puternic. Sistemele de andocare sunt cele mai performante sisteme audio in momentul de fata.

Noile modele de televizoare Samsung sunt spectaculoase , interactive oferind consumatorilor o vizualizare inteligenta prin imagini de inalta calitate.

Eu ma consider norocos pentru ca ultimele doua televizoare Samsung pe care le-am luat sunt superbe. Am discutat mult cu cei care le vand pentru a putea alege ce mi se potriveste cel mai bine la bugetul meu. Cei mai cooperativi au fost cei de la www.dwyn.ro si le multumesc pentru asta.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply