Ce trebuie sa stiu cand cumpar o unghiera?

Share Button

Ce trebuie sa stiu cand cumpar o unghiera?Unghiera este instrumentul pe care il folosim ori de cate ori vrem sa ne taiem unghiile, asa ca din acest motiv, trebuie sa stim cum sa alegem cea mai buna unghiera.

Probabil veti spune ca alegerea unui astfel de instrument pentru taierea unghiilor reprezinta o misiune foarte simpla, insa in urmatoarele randuri veti descoperi ca alegerea unei unghiere depinde de mai multi factori.

Cu siguranta o unghiera nu poate fi aleasa precum un oricare alt obiect dintr-un magazin. O unghiera nepotrivita va poate crea surprize neplacuta precum incarnarea unghiilor sau aschierea acestora.

Atunci cand doriti sa alegeti unghiera perfecta este foarte important deasemenea sa verificati ca lamele acesteia sa nu se suprapuna, pentru ca astfel vor crea o “muscatura gresita”, ceea ce va duce la craparea unghiei, la ruperea acesteia sau la o taietura incompleta.

Materialul din care este realizata unghiera are,  de asemenea, o importanta aparte. Asadar, daca doriti sa aveti un instrument de taiat unghiile de cea mai buna calitate, ar fi indicat sa va indreptati atentia spre o unghiera otel inoxidabil.

Puteti sa va indreptati atentia de exemplu spre unghiere standard, acestea fiind cele mai des intalnite unghiere. O asemenea unghiera este asamblata cu un pivot deosebit de rezistent. O unghiera standard este ergomonica si a fost special construita pentru a putea fi cat mai simplu si usor de folosit. De asemenea, aceasta este confortabil de tinut in mana si poate fi folosita atat pentru a taia unghiile de la maini cat si pentru cele de la picioare, in functie de forma pe care o au capetele.

Se pot gasi unghiere standard drepte, care sunt indicate pentru taierea unghiilor degetelor de la picioare, in timp ce unghierele curbate, care dau forma ovala, sunt ideale pentru taierea unghiilor de la degetele mainilor.

Un amanunt extrem de important, este acela ca pentru unghiile de la degetele picioarelor nu sunt indicate unghierele care au forma curbata, pentru ca acestaea vor provoca incarnarea unghiilor.

De asemenea, atunci cand va aflati in cautarea unei unghiere puteti sa alegeti o unghiera in stil francez. Un astfel de instrument pentru taierea unghiilor poate fi transportat fara probleme in portofel, in torpedou, si poate fi considerat un obiect de colectie pentru cei care sunt interesati de colectionarea dispozitivelor de mici dimensiuni.

Din acest motiv, nu trebuie sa va faceti un efort suplimentar pentru a alinia manerul de corpul unghierei, precum in cazul unei unghiere standard.

Mai amintim in ceea ce priveste o asemenea unghiera si faptul ca un asemenea instrument din punct de vedere estetic este mult mai organic, si nu compact. O asemenea unghiera arata si functioneaza diferit de unghierele pe care le cunoastem cu totii.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply