Afla cum poti accesa Facebook sau Twitter de pe mobil, fara internet

Share Button

Twitter & Facebook

Echipa administrativa a celor doua retele de socializare si anume Twitter si Facebook s-au gandit si la acest aspect, si anume, accesarea in situatii de urgenta si nu numai, a site-urilor. Mai exact, au implementat sisteme prin care poti sa postezi mesaje pe profilul tau fara a avea acces la o conexiune de date (internet) prin SMS! In continuare, am sa va prezint cate o metoda pentru fiecare site (Facebook si Twitter) prin care puteti lasa mesaje pe wall prin SMS.

 

Pentru Facebook:

Faceti Log In in contul dvs. de facebook, mergeti in meniul -> Setari cont (Account settings)MobileAdaugati numar de telefon (Add a phone number), aici adaugati numarul de telefon, si il confirmati printr-un cod trimis automat de facebook, apoi – Activare mesaje text (Activate text messaging).

Odata ce ati urmat acesti pasi, trimiteti un SMS cu text “F” (fara “”) la numarul 32665 pentru a activa serviciul.

Acum, pentru a actualiza starea dvs. pe Facebook, scrieti intr-un mesaj ce doriti sa apara pe profil (status), si trimiteti mesajul la numarul 32665.

 

Pentru Twitter:

Faceti Log In in contul dvs. Twitter, mergeti in meniul -> SettingsMobile, aici introduceti numarul dvs. de telefon la optiunea Activate twitter text messaging.

Dupa ce ati urmat acesti pasi, trimiteti un SMS cu text “GO” (fara””) la numarul 40404 pentru a activa serviciul.

Acum, pentru a actualiza starea dvs. pe Twitter, scrieti intr-un mesaj ce doriti sa apara pe profil, si trimiteti mesajul la numarul 40404.

 

Sper ca toata lumea intelege tutorialul, si se descurca. In cazul in care sunt nelamuriri sau intrebari, lasati un comentariu mai jos!
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply