Spatiu de stocare defect? OnLaptop te ajuta sa iti recuperezi documentele

Share Button

Este dificil acel moment in care observi ca laptopul nu mai functioneaza, iar toate datele detinute sunt in primejdie. Pozele, filmele si alte documente personale pot fi in pericolul de a fi pierdute definitiv. Din fericire OnLaptop este pregatit sa va ajute sa va recuperati toate fisierele de pe device, singura regula fiind aceea sa nu incercati singur sa il desfaceti pentru a incerca diverse metode mai neortodoxe.

Hard-urile vechi de tip HDD nu au o speranta de viata foarte lunga, de aceea este indicat sa aveti alternative si copii de rezerva pentru a stoca toate fisierele si a le tine in siguranta. In ultimii ani, tot mai multe persoane au optat pentru memorii de stocare de tip SSD, fiind mult mai rapide si mai sigure. Si cloud-ul a devenit o varianta viabila, reusind cu un abonament modic sa stocati toate lucrurile esentiale pentru a fi cat mai bine protejate.

Pe langa aceasta, un laptop poate intampina mai multe defectiuni in tot timpul de utilizare. Tastatura, memoria RAM, bateria sau ecranul sunt doar o mica parte care, din cauza folosirii intense sau a fluctuatiilor de curent pot ceda oricand, facand utilizarea laptopului imposibila. Pe site-ul OnLaptop veti gasi un pret pentru dispay laptop HP sau orice alt brand care sa se potriveasca cel mai bine cu sistemul detinut.

Ce faci in cazul in care HDD-ul nu mai functioneaza?

In primul rand va fi necesar ca laptopul sa fie trimis in service pentru a beneficia de o diagnosticare si a vedea gravitatea defectiunii. In cele mai multe cazuri acestea se pot muta pe un alt spatiu de stocare pentru a va bucura din nou de toate fisierele.

Tot in acest moment puteti opta pentru un upgrade, trecand in acest fel la un SSD care va poate mari viteaza de scriere, citire si de rulare a programelor. SSD-urile sunt mult mai mici si mai fiabile, avand costuri usor mai mari, insa datorita lipsei pieselor mecanice, acestea vor rezista foarte bine in timp.

Cum poti beneficia de salvarea datelor si schimbarea HDD-ului

OnLaptop a lansat noul serviciu Premium Sevice, ce a fost creat special pentru toti clientii lor, acestia putand beneficia de nenumarate avantaje precum:

  • Prioritate in service – atunci cand doriti sa inlocuiti sau sa reparati anumite componente, acestia se vor ocupa de sistem chiar din ziua primirii lui.
  • Transport gratuit – OnLaptop ofera transport gratuit, atat pentru ridicare, cat si pentru returnare in cele mai sigure conditii.
  • Posibilitatea de inlocuire a anumitor piese achizitionate si montate in centrul lor, putandu-se realiza in termenul de garantie oferit de acestia.

Spatiul de stocare este unul dintre cele mai importante componente dintr-un calculator, indiferent ca este vorba de un PC sau laptop, datorita faptului ca in el aveti stocate toate fisierele, datele si amintirile. Deteriorarea lui poate fi un eveniment foarte stresant, insa cu ajutorul celor de la OnLaptop veti sta linistit si va veti putea bucura din nou de sistem in cel mai scurt timp.Advertisement

No comments.

Leave a Reply