Primavara este sezonul in care trebuie sa ne protejam casa de pasari

Share Button

Primavara este sezonul in natura revine la viata iar odata cu ea se intorc si o multime de specii care au emigrat in zonele calde ale globului. Unele ne bucura iar altele ne cauzeaza o multime de probleme, motiv pentru care trebuie sa avem in vedere masurile pe care le putem lua astfel incat pasarile sa fie tinute la distanta de locuinta noastra.

Daunele produse de pasari sunt vizibile. Acestea produc foarte multa mizerie, pot atrage alti daunatori si totodata pot fi foarte suparatoare prin galagia pe care o fac. Astfel, motivele pentru care ar trebui sa iei masuri antipasari sunt mai mult decat evidente.

Iar despre aceste masuri ne-am propus sa vorbim si noi in acest articol. Mai exact, am contactat echipa de la Fara-Daunatori.ro, cei care au o oferta foarte bogata de produse speciale concepute pentru combaterea pasarilor, pentru a afla cum sa ne protejam casa de pasari. Iata care au fost recomandarile acestora:

Creeaza-le un mediu cat mai incomod

Nici o fiinta de pe pamant nu se va stabili intr-un loc, atata timp cat acesta nu ii ofera confortul necesar. Prin urmare, este un aspect pe care trebuie sa il urmaresti. Iar una dintre deciziile pe care trebuie sa le iei numaidecat implica instalarea tepilor anti pasari.

Acesti tepi impiedica pasarile sa se aseze si sa isi construiasca cuiburi in zonele protejate, asa ca este foarte probabil sa caute un alt loc in care sa se instaleze. Prin urmare, tepii anti pasari se dovedesc a fi foarte eficienti si totodata o metoda ideala de a tine pasarile departe, mai ales dat fiind pretul lor destul de accesibil.

Ultrasunetele – eficienta maxima impotriva pasarilor

Uneori insa, simpla folosire a unei benzi cu tepi impotriva pasarilor nu va fi suficienta pentru a scapa in totalitate de ele. De aceea trebuie sa iei in calcul folosirea in paralel a mai multor metode anti pasari, iar astfel vei reusi sa le tii cat mai departe de locuinta ta. Rezultatele vor fi observate rapid si totodata la scara larga, asa ca nu vor exista nemultumiri.

Iar de regula rezultatele sunt mereu satisfacatoare atunci cand tepii antipasari sunt insotiti de catre ultrasunetele emise de un aparat special conceput pentru combaterea pasarilor. In oferta Fara-Daunatori.ro, de exemplu, vei gasi o multime de astfel de aparate la preturi chiar accesibile cu ajutorul carora te poti asigura ca pasarile sunt tinute departe.

Astfel, daca iti doresti ca anul acesta sa nu ai deloc probleme cu pasarile, indiferent de tipul lor, iti recomandam sa incerci ultrasunetele. In scurt timp vei observa cum toate pasarile vor fi respinse de ultrasunetele emise, scapand astfel de ele fara prea multe batai de cap.

Mai poti lua in calcul si folosirea unor solutii care au efectul de respingere a pasarilor, pentru te asigura astfel ca intreaga proprietate iti este protejata de prezenta pasarilor si nici macar o singura vrabie nu se va apropia de locurile in care nu le doresti prezenta.

Acestea fiind spuse, speram ca sfaturile noastre iti vor fi de ajutor in incercarea de combatere a pasarilor.Advertisement

No comments.

Leave a Reply