La ce sa te uiti cand cumperi o geanta?

Share Button

La ce sa te uiti cand cumperi o geanta?In momentul in care cauti o geanta dama de calitate din piele naturala, iti recomandam sa te orientezi care gentile de cea mai buna calitate si iti oferim in cele ce urmeaza mai multe informatii.

Geanta ideala poate sa aiba o anumita greutate si sa fie miscata fara sa se slabeasca deloc. Acesta este motivul pentru care tabacirea este cruciala – pielea tabacita  este folosita pe cele mai durabile genti. Dar pielea artificiala de inalta calitate este o alternativa mai accesibila, de asemenea, care functioneaza.

Cusatura unei genti trebuie sa fie dreapta, abia vizibila si fara fire indoite. Este important sa verificati suprafetele interioare si exterioare pentru aceasta consistenta.

Manerele trebuie, de asemenea, sa fie atasate corpului prin cusaturi intarite sau dispozitive metalice. Nu doriti ca aceste manere sa fie lipite de geanta – sunt expuse riscului de a se desprinde sau de a iesi.

Inainte de a cumpara o geanta de piele, verificati calitatea tuturor pieselor mici. Intotdeauna va ajuta sa examinati detaliile din fiecare parte a sacului. Acestea sunt caracteristicile carora trebuie sa le acordati o atentie deosebita:

  • catarame
  • manerele
  • Incuietori
  • Ineluri metalice
  • Fitinguri pentru curele de umar
  • Fermoare (luati act de faptul ca fermoarele metalice sunt de o calitate mai buna decat fermoarele din plastic)

Pentru a cumpara genti online – mariti fotografiile, pentru a putea verifica partile individuale. De asemenea, nu uitati sa va uitati la (sau sa cereti) fotografii care arata geanta cu fermoarul inchis si deschis.

Iata o defalcare a culorilor obisnuite de pungi de piele si a mediului optim pentru fiecare: negru, maro inchis, bronz si maro deschis.

Negru si maro inchis sunt cele mai potrivite pentru medii profesionale. Ele proiecteaza un sentiment de autoritate si putere. Trandafiriul si maroniul mai deschis merg bine cu o atmosfera de lucru mai relaxata sau mai casual.

Optiunea cea mai formala este negru, deoarece completeaza costumele de toate culorile. Dar tineti minte ca pielea maro inchis (ciocolata) este o alta alegere perfecta. Aceasta culoare poate ramane foarte eleganta si rafinata chiar si dupa un deceniu.

Evitati pungile care au mai mult de 2 culori diferite sau au cusaturi cu o culoare contrastanta. Aceste genti sunt vazute ca flamboyante. O singura culoare ar fi cea mai buna solutie.

In cele din urma, ar trebui sa luati in considerare tipul declaratiei pe care doriti sa o faceti cu geanta. Proiectul ar trebui sa fie potrivit pentru profesia dvs. Geanta in sine ar trebui sa faca ceea ce trebuie sa faca, sa transporte lucruri. Alegerea corecta va poate aduce stilul si imaginea la nivelul urmator. Va ajuta sa faceti o declaratie puternica oriunde ati merge.

In concordanta cu aceasta – este important sa cunoastem diferentele dintre o servieta si o geanta de umar:

Servieta este utila pentru avocati, contabili, ingineri, medici, oameni de afaceri si alti profesionisti care transporta documente / laptopuri la si de la birou.

Este cea mai buna alegere pentru a insoti un costum pe care il purtati la munca sau pentru o intalnire.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply