Idei pentru a crea spatii uimitoare cu lumini de Craciun in interiorul si in afara casei tale

Share Button

Idei pentru a crea spatii uimitoare cu lumini de Craciun in interiorul si in afara casei talePregateste decoratiunile interioare de Craciun ale casei tale si cunoaste luminile de Craciun pentru exterior si transforma-ti casa oferindu-i un aer magic si confortabil.

Vezi aici mai multe instalatii luminoase de Craciun. Poti alege cea mai buna varianta pentru tine din multitudinea de produse existente pe piata astfel incat sa iti decorezi casa in cel mai frumos mod. Recomandarea noastra este sa nu exagerezi foarte mult cu ornatul si sa pastrezi decoratiunile in echilibru astfel incat sa obtii cel mai bun aspect.

Va propunem in interiorul casei dumneavoastra sa decorati spatii precum livingul, ca loc de intalnire pentru intreaga familie.

Dar si mai multe colturi, unde puteti surprinde cu decoratiuni de Craciun.

Luminile de Craciun trebuie sa fie prezente pe exteriorul casei tale, cum ar fi: gradina, fatada, terase, terase, balcoane.

Bradul interior de Craciun pe care il ai deja, il impodobesti cu ghirlande cu lumini LED.

Cutiile iluminate impachetate sub forma de cadouri sunt foarte atractive ca piesa centrala, asezate pe mesele din living sau pe podea in colturi intunecate.

Fa-ti propriile ornamente pe care ti le doresti punand lumini de Craciun in felinare, case din lemn cu deschideri, castroane, sticle de sticla.

Faceti siluete de lumini pentru Craciun. De la un brad la stele, cu o structura conica de sarma groasa si pana la siluete sub forma de ren sau Mos Craciun… multe siluete pot fi facute cu ajutorul instalatiilor de lumini folosite.

Decoreaza capul patului tau si al celor mici, sau pune pe un perete din living, ghirlande de lumini care formeaza silueta unui brad.

Daca nu aveti un brad, ia niste ramuri uscate si decorati-le cu luminile ghirlandelor si figurilor mici- tot ceea ce inspiratia va conduce sa faceti.

Creati-va propria coroana de Craciun cu luminile – ghirlanda LED care va plac cel mai mult.

Proiecteaza-ti un Mos Craciun facut cu sarma groasa si cu instalatie luminoasa, si atarna-l de fereastra ta.

Decoreaza lampile prin formarea de figurine de Craciun cu instalatie luminoasa LED.

Evidentiaza fiecare colt al casei cu lumini, cum ar fi: rularea acestora pe balustrada scarii, evidentierea marginilor tavanului, oferind lumina capului paturilor pentru copii, oglinzilor limitrofe etc.

Este foarte decorativ sa aranjati ghirlandele din fereastra si acestea sa cada vertical ca si perdele de lumini.

Reflectoare cu lumini

Proiectati imagini pe peretele sau tavan- fulgi de zapada albi sau multicolori in miscare…

Acest reflector rotativ fulg de nea poate fi folosit atat in interiorul, cat si pe peretii exteriori ai casei tale, pe distante de pana la 8 metri.

Va permite sa atrageti ochii oaspetilor si copiilor si sa creati o atmosfera si mai magica.

Ghirlande de Craciun pentru exteriorul casei tale

Va puteti imagina vazand figuri colorate si brazi luminati noaptea din interiorul casei dvs.?

Daca aveti o gradina in partea din spate sau din fata casei, profitati de iluminarea cu luminite de Craciun.

Creeaza siluete de Craciun viu colorate, care transforma spatiul tau in aer liber intr-o atmosfera uimitoare.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply