De ce AdSector este tot mai apreciat de utilizatori?

Share Button

De ce AdSector este tot mai apreciat de utilizatori?Exista mai multe instrumente pe care utilizatorii le prefera pentru spionaj. Aici sunt trei instrumente preferate care sunt active in prezent si care functioneaza foarte bine: BH Spy, AdSector si Adspy. Vom introduce aceste instrumente minunate pentru dvs., veti trece peste caracteristicile lor cheie si va vom arata cum poate beneficia afacerea dvs. prin simplificarea cercetarii  competitive. De asemenea, oferim cupoane pentru toate cele trei instrumente.

BH Spy a fost proiectat special pentru afiliatii de tip blackhat. Anunturile Blackhat sunt greu de gasit, ceea ce reprezinta o problema la care afiliatii blackhat se confrunta adesea atunci cand cauta anunturi pe instrumente de spionaj. Unul dintre motive este faptul ca afiliatii care ruleaza anunturi de tip blackhat trebuie sa fie atenti cu privire la cuvintele pe care le folosesc in textul publicitar pentru a evita blocarea conturilor lor pe Facebook. Cu toate acestea, acest lucru face un pic mai dificila si consumatoare de timp activitatea pentru afiliatii care cauta aceste anunturi intr-o baza de date Spy Tool.

Cu ajutorul aplicatiei AdSector, utilizatorii nu trebuie sa parcurga mii de anunturi pentru a le gasi cele de tip blackhat pe care le cauta. In schimb, afiliatii au acces la sute de anunturi afiliate blackhat care sunt recente si relevante pentru campaniile lor. Instrumentul lor este extrem de usor de navigat, si economisesc o tona de timp in cercetarea lor competitiva. Eu am reusit sa cumpar AdSector alaturi de mai multe utilitare SEO, in jur de 80 de pe AdSector group buy. In plus pretul pentru un abonament este foarte mic raportal la toate beneficiile.

Desi nu exista filtre pe BH Spy, nu aveti nevoie de niciunul. Punctul acestui instrument de spionare este ca nu trebuie sa efectuati o cautare lunga a anunturilor dvs. prin filtrarea prin diferite cuvinte-cheie, tari, interese etc. Toate anunturile BH Spy sunt selectate manual si clasificate pe verticala in fiecare zi pentru a face va ca vedeti numai cele mai relevante si mai recente anunturi. In esenta, cineva din echipa lor a facut toata cercetarea competitiva pentru tine. Trebuie doar sa cautati anunturile pe care le cautati in functie de categorie.

Pentru a vedea anunturi pe verticala pe verticala, selectati categoria pe care o doriti si veti vedea toate recentele anunturi afiliate relevante pentru acea categorie.

Toate rezultatele includ textul publicitar, suma, actiunile, comentariile si tara. Cand faceti clic pe un anunt, aveti si optiunea de a vedea anuntul pe Facebook, de a vizita adresa URL, de a descarca reclama si de a obtine pagina de destinatie.

AdSector – Spy Desktop Tool

Adsector are filtre excelente care va permit sa vizualizati cu usurinta piata tinta si sa vedeti ce au facut concurentii dvs. Utilizand acest instrument, puteti sa creati campanii care sa functioneze bine de la inceput, in loc sa testati diferite metode care ar putea sau nu sa functioneze. El are acces la milioane de anunturi, agenti de publicitate si editori pentru a va ajuta sa creati o campanie de marketing afiliat de succes.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply