Cum sa alegi salonul de manichiura?

Share Button

Cum sa alegi salonul de manichiura?Femeile isi doresc sa arate ireprosabil, motiv pentru care pun foarte mare pret pe toate detaliile, iar manichiura este unul dintre lucrurile pe care femeile le trateaza cu mare seriozitate.

Unele dintre femei isi comanda acasa kituri pentru a-si face manichiura, iar de la geluri sau oja semipermanenta si pana la capete de freza pentru unghii, lampa UV si alte cele necesare, isi comanda tot, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Alte femei in schimb aleg sa mearga la salon, fie pentru ca nu se pricep foarte bine sa isi faca unghiile, fie pentru ca nu le place sa faca acest lucru, sau pur si simplu considera ca la salon lucreaza cele mai bune manichiuriste, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

Atunci cand vine vorba despre alegerea salonului de manichiura, exista mai multe detalii care necesita atentie, iar doamnele si domnisoarele cu siguranta ar trebui sa tina cont de toate acestea. Haideti sa vedem care sunt factorii de luat in considerare al alegerea salonului de manichiura.

  1. Salonul si statiile de lucru individuale sunt curate? Tehnicianul dvs. de unghii respecta practicile adecvate de salubrizare?

Inainte ca tehnicianul de unghii sa inceapa serviciul, ar trebui sa va spalati pe maini. Prosopul de la masa trebuie sa fie curat si toate instrumentele care vor fi utilizate in salon ar fi trebuit sa fie dezinfectate.

Nu va fie teama sa intrebati tehnicianul dvs. de unghii cum au fost dezinfectate instrumentele. Pana la urma este important sa va asigurati ca luati toate masurile, pentru ca sanatatea dvs. conteaza mai mult decat orice, iar personalul de la salon care respecta toate cerintele de igiena, nu va avea probleme in a va explica felul in care a procedat in acest sens.

  1. Ce este inclus in pretul serviciului?

Multe saloane ofera preturi de servicii all inclusive; unele saloane taxeaza à la carte. Asigurati-va ca intelegeti exact ce servicii sunt prestate pentru pret. De exemplu, lustruirea este suplimentara? Suprafata sau uscarea rapida este suplimentara? Veti fi taxate pentru unghiile rupte?

  1. Ce experienta are manichiurista?

In zilele noastre, majoritatea absolventelor de liceu aleg sa nu mai urmeze o facultate, ci mai degraba se inscriu la diferite cursuri, cum ar fi si cursul de manichiura. Ei bine, este important sa va asigurati ca alegeti sa va faceti unghiile la un salon in cadrul caruia isi desfasoara activitatea doar manichiuriste cu experienta.

Intr-adevar, experienta se face lucrand, insa incepand de la utilizarea unei freze pentru unghii si pana la aplicarea gelului sau a ojei semipermanente, se poate face diferenta cu usurinta intre o manichiurista cu experienta si o manichiurista fara experienta.

  1. Ce se intampla daca se rupe una din unghii (sau mai multe)?

Cu siguranta si aceasta este o intrebare pentru care ar fi indicat sa aveti un raspuns. In cazul in care se intampla sa vi se rupa una din unghii sau mai multe, cum se procedeaza? Daca pur si simplu nu faceti nimic, nu loviti unghiile si nu faceti nimic in asa fel incat sa se rupa, acestea vor fi refacute la salon? Va trebui sa platiti in plus?

Asadar, iata ca exista multe lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a alege sa mergeti la un anumit salon pentru manichiura. In afara tuturor acestor detalii, trebuie facuta precizarea ca o foarte mare importanta o are si pretul pe care trebuie sa il platiti. Fiecare salon si fiecare manichiurista are propriul tarif, in functie de calitatea materialelor folosite dar si in functie de experienta si reputatia pe care o are salonul sau manichiurista care va face unghiile.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply