Cum alegi marturii care sa nu ajunga la cosul de gunoi dupa eveniment

Share Button

Marturiile sunt micile daruri care functioneaza pe principiul reciprocitatii. Acestea se aleg cu grija, pentru a nu risipi bani, timp si sa eviti crearea unei imagini proaste. Trebuie sa stii cum alegi marturii care sa nu ajunga la cosul de gunoi dupa eveniment.

Indiferent de tipul evenimentului, fie ca este botez, fie ca este nunta, trebuie sa alegi marturiile potrivite pentru a-ti impresiona invitatii. Nu poti multumi pe toata lumea, dar important este sa incerci.

Marturiile sunt bazate pe principiul reciprocitatii. Acest lucru inseamna raspunderea la un favor. E ca si cum cineva iti face un compliment si tu simti ca trebuie sa faci acelasi lucru pentru a-i rasplati cuvintele frumoase. Inainte de a comanda marturiile ar trebui sa te pui in pielea invitatilor tai si sa iti dai seama ce le-ar fi de folos.

Exclude din lista ta de marturii: statuetele din plastic sau ceramica, bibelourile, marturiile ieftine de proasta calitate si dulciurile care nu fac parte din Candy Barul evenimentului.

Opteaza pentru marturii practice, in locul celor comestibile. In acest fel, vei pastra mereu vie amintirea evenimentului tau.

Din categoria darurilor practice pe care le poti oferi si pe care invitatii tai sa nu le arunce, fac parte: Solnitele mire si mireasa, dopurile de sticla cu diferite forme, mini sticlele de vin sau alta bautura, semnele de carte, linguritele pentru cafea tirbusoanele si desfacatoarele.

Cand vorbim despre botez, ramele foto (in forma de talpa, carucioare, trenulete), botoseii din sticla, sticlutele pentru mir, suporturile pentru pahare sau ornamentele din lemn personalizate cu “boy/girl” sunt marturiile ideale pentru invitatii tai.

Pe langa faptul ca iti doresti foarte mult ca evenimentu; tau sa ramana in amintirea invitatilor, bugetul este si el un lucru de care trebuie sa ti cont. Nunta si botezul nu sunt evenimente unde ar trebui sa faci economie, dar nici sa platesti pentru lucruri ce ulterior vor fi aruncate.

Aceste daruri simbolizeaza respectul si multumirea mirilor si/sau a parintilor pentru invitati. Marturiile sunt o activitate de cuplu, asadar ambii parteneri trebuie sa faca o alegere convenabila. Este o activitate de cuplu pentru ca marturiile vor ajunge atat la prietenii miresei, cat si cei ai mirelui. Ambii stiti  ce invitati aveti si cum ati putea sa-i incantati si sa le castigati increderea.

Nimeni nu-si doreste un eveniment despre care sa se vorbeasca urat. Toate detaliile trebuie organizate cu mult timp inainte, pentru ca totul sa iasa perfect. De la rochia miresei, costumul mirelui, hainele bebelusului si decorarea restaurantului, pana la marturiile pentru nunta si pentru botez.

Marturiile sunt daruri minutioase si ar trebui personalizate. Mesajele pe care sa le contina fiecare marturie depind de eveniment. Pentru a da o impresie si mai buna, optati pentru mesaje care sa contina numele invitatilor.

Dupa ce va hotarati asupra marturiilor, comandati 10 marturii in plus, pentru orice eventualitate. Acestea se pot rupe, sparge sau le puteti primi deteriorate. Pe de alta parte, va doriti sa stiti ce marturii ati oferit la un eveniment important, asadar pastrati cate o marturie.Advertisement

No comments.

Leave a Reply