Top 5 cele mai uluitoare piscine din lume

Share Button

Există piscine fantastice în toată lumea. Dar, există unele care duc sensul cuvântului piscină la un nivel cu totul nou. Sunt uimitoare vizual și deseori în locații idilice. Da, sunt piscinele pe care probabil că le-ai văzut de multe ori prin fotografii pe Instagram și ai visat să înoți în ele într-o bună zi. Deci, ce aștepți?

Pentru a ajunge să înotați în oricare dintre acele piscine, poate fi nevoie să suferiți greutățile de a vă cufunda într-un lux indulgent într-o stațiune de elită. Nu sună prea rău, nu? Dar credeți-mă, alegerea uneia dintre cele 5 cele mai minunate piscine din lume în care să vă cufundați nu va fi ușoară. Toate sunt total incredibile. Dar v-ați gândit vreodată la felul cum aceste piscine ajung să arate așa cum le vedem noi? Câtă creativitate și câtă ingeniozitate trebuie să existe în spatele unei asemenea opere de artă. Haideți să le descoperim împreună:

  1. One & Only Reethi Rah, Maldive

One & Only Reethi Rah, Maldive

Piscina Serenity din stațiunea One & Only Reethi Rah din Maldive este o minunăție arhitecturală. Ea iese în ocean și pare să ajungă la orizontul îndepărtat într-o aparentă întindere de albastru nesfârșită. Designul său minimalist este super elegant și sofisticat. Este unul dintre cele mai relaxante locuri din lume pentru a înota. Scufundați-vă în apele propriului paradis privat înconjurat de palmieri și nisip alb. Această piscină de o sută de metri lungime este rezervată doar adulților, astfel încât nu există tineri zgomotoși care să tulbure liniștea.

  1. Hotelul Joule, Dallas, SUA

Hotelul Joule din Dallas are o piscină pe acoperiș, care este unică și este cea în care toată lumea dorește să înoate. Trebuie să vă rezervați o cameră la hotelul construit din 1927 ca să puteți beneficia de acces la această piscină deoarece este destinată doar oaspeților hotelului. Clădirea hotelului are o istorie interesantă, a fost inițial Banca Națională Dallas și este plină de lucrări de artă demne de muzeu, dar piscina este ultra modernă.

Această piscină în sine este un miracol structural în modul în care se extinde de la etajul al zecelea. Proiecția lungă de opt metri care se întinde pe Main Street, Dallas, are un perete de sticlă, iar priveliștea de jos este cu adevărat amețitoare.

  1. Hotelul Cambrian, Adelboden, Elveția

Dacă gândul de a înota într-o piscină din Alpii Elvețieni acoperiți de zăpadă ți se pare ireal, gândește-te din nou. Există o piscină divină la Hotelul Cambrian , în care, odată ce ai intrat, nu vei dori să ieși, nici chiar dacă ninge. Piscina hotelului Cambrian se află într-una dintre cele mai pitorești zone din lume. Aceasta se întinde de la clădirea principală a hotelului, iar priveliștile asupra munților din jurul său sunt uluitoare. Piscina este încălzită până la o temperatură moderată de 32 ° C, care este perfectă pentru calmarea durerilor pe care le-ați putea avea dacă ați schiat înainte. Nici nu trebuie să înduri frigul când ieși. Piscina comunică cu cea interioară a hotelului și puteți înota direct de la una la alta printr-o ușă specială.

  1. Sarojin, Khao Lak, Thailanda

Piscina din stațiunea Sarojin din Khao Lak, Thailanda , este o oază de apă turcoaz înconjurată de jungla tropicală. Când razele soarelui mângâie bazinul, apa preia nuanța plăcilor cu care a fost îmbrăcată. Este o culoare care se îmbină bine cu mediul înconjurător pentru a crea o atmosferă super relaxantă. Devine și mai bine după amurg, când piscina este iluminată cu faruri. Uimitor.

Dacă ai vrut vreodată să te ascunzi de lume în stilul celor bogați și celebri, atunci acesta este locul în care să o faci. Această piscină în mediul său tropical liniștit nu numai că te va face să te simți ca un milionar; te va face să te simți ca o stea, deoarece vei înota într-una dintre cele mai frumoase locații din lume.

  1. Alpin Panorama Hotel Hubertus, Tirolul de Sud, Italia

Piscina Sky de la Alpin Panorama Hotel Hubertus este o piscină infinită cu o diferență. Deși majoritatea bazinelor sunt concepute pentru a crea iluzia optică de a se uni cu marea, aceasta nu. Fuzionează, după cum sugerează și numele, cu cerul.

Piscina Sky este o construcție mamut, cu o lungime de optzeci și doi de metri, suspendată pe stâlpi la patruzeci de metri deasupra solului. Peretele din capăt și un panou din bază sunt din sticlă, astfel încât atunci când înoți ai senzația că ești aproape să zbori.

“Viața asta este ca o piscină. Te scufunzi în apă, dar nu poți vedea cât de adâncă este.” Dennis Rodman

 

 Advertisement

No comments.

Leave a Reply