Stiati ca Vanessa Youness Amal a invins scleroza in placi?

Share Button

Stiati ca Vanessa Youness Amal a invins scleroza in placi?Pentru cei care nu stiu, Vanessa Youness Amal este cunoscuta publicului drept doctorul Vanessa Youness, medic specializat in chirurgie reconstructiva post-traumatica.

Vanessa Youness Amal are o poveste de viata incredibila, motiv datorita caruia va sugeram sa cititi acest articol pana la final, pentru a descoperi cat de mult conteaza dorinta de a te vindeca, si a-i vindeca pe cei din jur.

Vanessa Youness Amal se specializa in meseria sa de viitor chirurg, insa in aceasta perioada a fost diagnosticata cu scleroza in placi. Scleroza in placi mai este cunoscuta si sub denumirea de scleroza multipla, si este o boala de lunga durata care poate afecta creierul, maduva spinarii si nervii optici din ochi.

Scleroza in placi provoca probleme cu vederea, probleme cu echilibrul, cu controlul muscular si probleme ale altor functii de baza ale corpului.

Efectele sclerozei in placi sunt de regula diferite pentru toti cei care au boala. Unele persoane au simptome usoare si nu au nevoie de tratament, pe cand alti pacienti abia daca isi pot indeplini sarcinile zilnice.

Deci, se poate vedea foarte clar faptul ca scleroza in placi este o boala grava, iar pentru Vanessa Youness Amal, care era in perioada de specializare pentru a deveni medic chirurg, va dati seama cat de mare a fost socul sa afle ca sufera de aceasta boala.

Va dati seama cat de multi oameni ar fi deprimati sa afle ca sufera de scleroza in placi? Cei mai multi s-ar resemna cel mai probabil cu ideea, si nu ar face nimic in aceasta privinta, mai ales in conditiile in care pentru aceasta boala nu exista nici un tratament de vindecare in medicina alopata.

Vanessa Youness Amal insa, nu a cedat in nici o clipa, si a luptat cu boala, iar cu ajutorul de care a beneficiat din partea profesorului Stefan Stangaciu, presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie si a protocolului sau de tratament, aplicat cu disciplina chirugicala, practic a reusit imposibilul.

Nu doar ca a reusit ceva ce nimeni nu credea ca este posibil, sa stopeze evolutia bolii, ci mai mult, Vanessa s-a vindecat de leziunile cauzate de aceasta boala. Chiar daca medicina alopata insista ca scleroza in placi nu are tratament, iata ca Vanessa a reusit imposibilul si s-a vindecat.

In plus, acum ajuta si alti pacienti, prin intermediul Fundatiei YOUness si al Clinicii YOUness, care a fost deschisa in anul 2016, atat pentru tratarea bolnavilor de scleroza in placi, cat si pentru cei care sufera de alte afectiuni similare.

Ba chiar mai mult, pentru a veni in ajutorul persoanelor care se confrunta cu scleroza multipla, dupa 11 ani de la momentul in care a primit socul vietii, alaturi de doctorii Radu Macovei si, Stefan Stangaciu, dr Vanessa Youness a lansat cartea intitulata Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie.

Scopul lansarii acestei carti a fost acela de a ajuta si alte persoane care se confrunta cu scleroza in placi, sa treaca peste aceasta afectiune cu bine, si sa duca o viata sanatoasa. Practic, Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie este o carte menita sa trateze vieti.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply