Șase motive pentru care să alegi un brad artificial

Share Button

Șase motive pentru care să alegi un brad artificialPe măsură ce vă pregătiți de sărbători, este posibil să plănuiți deja să cumpărați și un brad artificial. În ultimii ani, tot mai mulți oameni au optat pentru copaci artificiali în locul brazilor vii, tradiționali. Acest lucru se întâmplă pentru că impactul asupra mediului devine din ce în ce mai vizibil, iar un brad artificial se dovedește a fi mult mai practic pentru anii ce urmează.

Puteți fi sigur că se vor potrivi în încăpere

Deoarece copacii vii sunt naturali aceștia vin în toate formele și dimensiunile. De câte ori ați petrecut ore întregi încercând să găsiți copacul perfect – în întunericul nopții sau la lumina unui bec – doar pentru a veni acasă și pentru a descoperi că alegerea făcută este fie prea înaltă, prea lată sau prea subțire?

Copacii artificiali vin în multe stiluri, forme, culori și dimensiuni diferite. De la subțire la gros, de la ace scurte la ace lungi, de la înalt la scurt, puteți oricând să găsiți un copac care vi se potrivește. Intrați chiar acum pe www.brazicraciun.net/importator-brazi-artificiali și vei descoperi o selecție largă de pomi de dimensiuni, mărimi și forme diferite.

Decorațiuni pentru pomul de Crăciun

Instalarea luminilor pe copac poate fi cea mai consumatoare de timp și cea mai frustrantă parte a decorării. Bradul artificial de astăzi este scos din cutie, aprins și este gata de utilizare! Doar conectați-l la priză și aprindeți-l! Unele modele au chiar și caracteristici programabile care vă permit să schimbați culoarea luminilor, să atenuați și să stingeți luminile și chiar să sincronizați luminile cu muzica! Totul este mult mai simplu, exact așa cum ar trebui să fie zilele de Crăciun.

Siguranța  este pe primul loc

Pomii naturali de Crăciun se pot usca din cauza căldurii din casa voastră, și declanșând un potențial incendiu. Chiar și cu luminile LED de astăzi, atâta timp cât puneți curent electric lângă ac de pin uscat, acest lucru poate duce la dezastru pe care îl veți evita cu ușurință cu ajutorul unui brad artificial.

Siguranța este pe locul doi

Ornamentele sparte au devenit o parte așteptată a Crăciunului pentru multe familii, căzând din copaci în fiecare an. Pe măsură ce copacul se usucă și ornamentele cad, ramurile copacilor vii au tendința de a se lăsa și de aceea, arborele artificial  este o variantă mult mai practică. Acesta își păstrează forma, așa că dacă aveți bijuterii sau ornamente speciale, cu încărcătură emoțională le puteți atârna cu încredere in copac.

Fără dezordine și fără stres

Una dintre cele mai mari probleme cu copacii naturali este curățarea. Zilnic vor cădea ace și de multe ori îngrijirea acesta continuă poate fi frustrantă. Copacii artificiali nu scapă ace deloc. Se pliază pentru depozitare ușoară și sunt mult mai eficienți din acest punct de vedere.

Copacul, coroana și baza sunt toate împreună

Puteți combina modelele de frunze de copac cu ghirlande și decorațiunile potrivite pentru a oferi întregii camere case un aspect coordonat. Coroanele și ghirlandele pot fi, de asemenea, pre-aprinse, iar opțiunile pe care le găsiți la brazicraciun.net sunt nenumărate.

 
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply