Cum poate fi de folos Google Assistant pentru utilizatori?

Share Button

Cum poate fi de folos Google Assistant pentru utilizatori?Google Assistant sau mai bine spus Asistentul Google este prezent pe un smartphone sau pe o tableta Android, si poate fi deosebit de eficient, dat fiind faptul ca indeplineste cu succes mai multe sarcini.

In randurile care urmeaza, aveti posibilitatea de a descoperi cum va poate ajuta Asistentul Google in viata de zi cu zi. Veti putea sa va usurati mult viata datorita acestuia. De aceea, daca detineti un smartphone sau o tableta, este recomandat sa cititi pana la final.

Deschideti aplicatii

De exemplu, puteti utiliza Asistentul Google pentru a deschide aplicatii pe telefon sau tableta. Daca aveti o gramada de aplicatii pe dispozitiv, lansati doar Asistentul Google si cereti-i sa deschida aplicatii folosind comanda “Deschide Facebook”, sau “Deschide Waze”, sau orice alta aplicatie.

Faceti o captura de ecran

Este posibil chiar si acest lucru, iar cei carora nu le place sa faca screenshoot-uri apasand tasta de reducere a volumului si butonul de pornire pentru a face acest lucru, pot alege sa foloseasca una dintre superputerile Asistentului Google pentru a efectua capturi de ecran pe dispozitivul Android.

Pentru a face acest lucru, spuneti „Ok Google, fa o captura de ecran”. Asistentul Google va captura orice este pe ecran. Cu toate acestea, trebuie mentionat faptul ca aceasta metoda are un dezavantaj. Nu se poate salva captura de ecran. Asistentul va ofera mai multe optiuni pentru a partaja captura de ecran direct, dar nu are functia de a salva pe captura de ecran pe dispozitiv.

Porneste lanterna

In cazul in care dispozitivul dvs., fie tableta sau smartphone are blit, pentru a porni lanterna trebuie doar sa-i spuneti asistentului Google “OK Google, porneste lanterna”. Veti vedea cum Asistentul Google va va asculta, si va face ceea ce i-ati cerut.

Afiseaza rutele

Daca conduceti sau stati confortabil acasa, puteti folosi Asistentul Google pentru a va arata indicatiile de orientare. Solicitati-i noului dvs. prieten sa va arate indicatiile pentru un anumit loc si acesta va va respecta comanda intr-o secunda.

Tot ce trebuie sa faceti este sa spuneti “OK Google, arata-mi indicatiile de orientare spre casa”, sau “OK Google, arata-mi indicatiile catre gara”. Indiferent de unde trebuie sa plecati, asistentul Google va fi in permanenta la dispozitia dvs. si va va ajuta sa ajungeti la destinatie.

Memento-uri

Stiti cat de neplacut era sa va notati lucrurile importante pe biletele, iar apoi sa pierdeti acele biletele? Ei bine, acum totul este mult mai simplu, in conditiile in care puteti sa adaugati memento-urile simplu si rapid, cu ajutorul asistentului Google.

Este sa spuneti doar “OK Google, aminteste-mi sa sun la banca la ora 12:00”. Asistentul Google va aminteste tot ceea ce este nevoie. In plus, puteti sa vedeti toate memento-urile sau sa va informati cand trebuie sa faceti ceva.

Definitii, ortografii si sinonime

Iubitul nostru Asistent Google este foarte util si in ceea ce priveste limba. Poate oferi definitii ale unui cuvant, spune ortografia corecta si chiar poate sugera sinonime pentru un cuvant.

Pentru a folosi Asistentul Google ca dictionar, spuneti: „OK Google, ce inseamna impuls?”, sau puteti spune „Ok Google, defineste impulsul”, iar asistentul Google va va oferi informatiile necesare.

Asadar, acestea sunt cateva dintre lucrurile minunate pe care trebuie sa le cunoastem cu totii in ceea ce priveste acest minunat asisteng Google. Indeplineste sarcinile simple, insa cu siguranta poate sa ne simplifice foarte mult viata de zi cu zi.

De mult ori, nu putem cauta informatiile sau sa facem anumite lucruri pe tableta sau telefon, iar in aceste conditii, asistentul Goole isi dovedeste eficienta. Deci, este lesne de inteles de ce, unii utilizatori aleg sa se bazeze zi de zi pe acest asistent deosebit de eficient.
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply