Sfaturi utile pentru folosirea utilajelor de constructii

Share Button

Sfaturi utile pentru folosirea utilajelor de constructii

Cu GPS tracking si geo-fencing puteti fi alertat in momentul in care echipamentul dvs. paraseste locul de munca. De asemenea, puteti utiliza oprirea pentru a trimite alerte atunci cand echipamentul este operat in afara orelor de program sau programate, ceea ce ar putea indica faptul ca cineva incearca sa decoleze cu echipamentul.

Unele sisteme va permit chiar si sa opriti motorul de la distanta daca este detectata utilizarea neautorizata sau sa impiedicati pornirea in timpul orelor stabilite.

Cu tehnologia telematica si GPS puteti sa urmariti si sa localizati toate echipamentele dintr-o locatie, astfel incat in ​​eventualitatea in care echipamentul se pierde, puteti oferi autoritatilor locale locatia sa pentru o recuperare mai rapida. Va recomandam utilaje pentru constructii de la Epinvest.

Reducerea consumului de combustibil

Reducerea consumului de combustibil este unul dintre cele mai mari sisteme de economisire a banilor, care s-au dovedit a fi rezolvate de sistemele telematice. Monitorizand timpul de ralanti in functie de timpul de lucru al echipamentului, puteti sa identificati ce masini sunt lasate fara sa se lucreze si sa specificati care operatori sunt responsabili pentru risipirea combustibilului.

Punerea in aplicare a celor mai bune practici pentru a reduce timpul de ralanti va duce la o eficienta mai buna a combustibilului. Reducerea timpilor de mers in gol poate, de asemenea, sa extinda durata de viata a motorului si sa reduca costurile de reparare si intretinere.

Guvernul si statele federale colecteaza accizele la benzina si motorina. Aceste taxe sunt utilizate pentru finantarea proiectelor de constructie a drumurilor si de intretinere a autostrazilor. Intreprinderile care utilizeaza combustibil in scopuri off-road, cum ar fi echipamentele de constructii, sunt eligibile pentru rambursari la nivel federal si de catre multe guverne ale statului.

Datele telematice pot furniza date de urmarire GPS impreuna cu informatiile despre consumul de combustibil pentru a furniza cu usurinta inregistrari privind cantitatea de combustibil utilizata in afara drumului. Nota: Creditele fiscale sau rambursarile nu se acorda daca se utilizeaza combustibil diesel  rosu destinat utilizarii in afara drumurilor, deoarece nu este impozitat in primul rand.

Unii furnizori de asigurari vor reduce sau elimina deductibilele sau vor oferi reduceri daca echipamentul dvs. are urmarirea GPS cu functii de avertizare geo-fencing instalate. In functie de dimensiunea flotei, acest lucru poate duce la economii uriase ale costurilor de asigurare.

Monitorizarea si corectarea comportamentului nesigur al operatiunilor de catre angajatii dvs. va reduce numarul accidentelor din locurile de munca, ceea ce ar putea ajuta la economisirea costurilor de asigurare.

Utilizarea datelor telematice poate duce la costuri si estimari mai precise ale locurilor de munca. Telematica va poate oferi ore de masina si consum de combustibil pentru a determina costurile de operare care pot fi combinate cu costurile fortei de munca pentru o facturare mai precisa.

Analizand datele anterioare privind proiectele anterioare va va ajuta sa anticipati mai bine cat va costa o anumita sarcina sau un loc de munca in proiectele viitoare. Acest lucru va duce la estimari mai precise si va duce la depunerea de oferte competitive.

Este important sa urmariti costurile de functionare ale echipamentului, deoarece multi proprietari determina ciclul de viata al unei masini ca fiind cand costurile de functionare incep sa depaseasca costurile de proprietate. Consumul de combustibil, intretinerea preventiva, salariile operatorilor, repararea costurilor anvelopei / pieselor reprezinta costuri de exploatare.

Datele telematice va pot ajuta sa identificati zonele in care puteti reduce costurile de functionare, fie prin reducerea timpului de ralanti, fie prin corectarea comportamentului operatorului pentru a extinde ciclurile de viata ale componentelor si pentru a reduce frecventa intretinerii preventive.

 
Webmaster, pasionat de internet si computere. Scriu pe tutit.ro totul despre it, computere, tehnologie, retele. Zilnic postez tutoriale, informatii si pareri personale legate de internetul si tehnologia din zilele noastre.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply