Cele mai bune oferte pentru hoverboard-uri de Martisor

Share Button

Venirea primaverii a reaprins si apetitul pentru plimbare al copiilor nostri si nu numai. Astfel, cu totii ducem saniile in boxa si scoatem la inaintare bicicletele, rolele si skate-board-urile. Pentru cei care doresc insa sa fie ceva mai nonconformisti si, totodata, sa atraga privirile in jurul lor la plimbarea prin parc, avem la dispozitie hoverboard-ul electric. Acesta poate fi considerat ultimul gadget in materie de deplasare urbana, avand in vedere dotarile de care beneficiaza.

Incepand de la roti gonflabile de mari dimensiuni, pana la semnalizare led si posibilitatea auditiei de piese muzicale, toate le putem avea pe acest dispozitiv al viitorului. Prin urmare, nu este timpul pierdut sa cautati hoverboard-uri de Martisor, acestea putand fi considerate cel mai bun cadou pentru iubitorii primaverii si al plimbarilor prin aer liber.

Unde gasesc insa hoverboard-uri de Martisor?

Un prim popas pe care am putea sa-l facem pentru achizitia unui hoverboard este site-ul Monkeyboard.ro. Aici, vom gasi una dintre cele mai variate si mai complete game de hoverboard-uri de Martisor, la cele mai competitive preturi. Mai mult, in aceasta perioada putem beneficia si de niste reduceri substantiale de pret, astfel incat, daca ne gandm sa facem un cadou cuiva drag, acesta sa nu fie atat de costisitor.

Spre exemplificare, un dispozitiv care pana nu demult il puteam gasi intre 2.000 si 2.400 de lei, astazi il putem gasi redus si la peste 60 la suta din pret. De asemenea, pe acelasi site putem gasi  hoverboard-uri intr-o gama variata de culori. Daca dorim un dispozitiv pentru baieti, putem alege in tonuri de negru antracit sau albastru cu accente argintii, in vreme ce fetitele vor putea beneficia de dispozitive rosii, roz sau in diverse combinatii cromatice specifice varstei.

Algere in functie de marime

Un alt criteriu de care va trebui sa tii cont atunci cand cauti hoverboard-uri de Martisor este cel al marimii. Astfel, daca te gandesti sa faci un cadou unui copil pana in 10 ani, atunci ai la dispozitie dispozitive cu roti de 6,5 inch, numai bune pentru o plimbare pe teren neted, prin parc. Acesta se preteaza foarte bine aleilor asfaltate din parcuri, dar si pistelor de biciclisti, in cazul in care acestea sunt folosite cu atentie.

In schimb, daca dorim sa facem un cadou unui adolescent sau chiar unui prieten adult care impartaseste placerea pentru echilibru si plimbarle in aer liber, atunci avem la dispozitie hoverboard-uri cu roti mai mari, de 10 inch. Acestea au avantajul ca sunt gonflabile, au o suprafata de aderenta mai mare si mai buna si, in plus, se preteaza foarte bine la terenul mai putin plat, precum pavele sau chiar asfalt degradat. Prin urmare, cine spune ca un hoverboard se adreseaza doar copiilor, trebuie sa se mai gandeasca. El poate fi un cadou de martisor binevenit, inclusiv pentru persoana iubita de langa noi.Advertisement

No comments.

Leave a Reply